čtvrtek 1. listopadu 2012

VIDENSKE NUDLE

Proc se temto nudlim rika prave videnske, to nevim, jestli jim opravdu holduji ve Vidni...Ale u nas doma to byvala oblibena, rychla uprava testovin, kterou jsem uplatnila i v Italii a chutna jim...Da se navic pripravit ze surovin, ktere mivame skoro vzdycky doma, ve spizi.
Ingredience:
1 konzerva hoveziho masa (pro 4 osoby vetsi, tak 300 gr)
nebo varene hovezi, napr. z vyvaru,rozemlete nebo rozmixovane
lzicka kminu
lzice majoranky
mala cibulka (ale muzete vynechat)
olej
strouhany parmezan nebo jiny tvrdy syr
trochu rajskeho protlaku, aby vznikla omacka
sul, pepr nebo peperoncino,pripadne i utreny strouzek cesneku
Na panev s olejem dame nadrobno rozsekanou cibulku, zasypeme korenim a zamichame. Nebo dame jen koreni a lehce zpenime. Pak vlozime maso z konzervy, nebo varene a rozmixovane, dobre rozmichame. Pridame rajsky protlak, sul, pepr, nebo peperoncino.Kdo ma rad, muze pridat i strouzek utreneho cesneku. Nechame povarit, mezitim uvarime v osolene vode nudle nebo jine testoviny,zcedime a vhodime do hrnce nebo panve s omackou. Dobre promichame, posypeme strouhanym syrem a znovu promichame.

6 komentářů:

  1. Ahoj Růženko, rychlý a zajímavý recept.   

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Růženko, tenhle recept se mi také moc zamlouvá. Akorát konzervy u nás už nejsou co bývaly Je to kolikrát hrůza.Takže bych to asi zkusila s mletým masem

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych dla taky raději přednost hovězímu z polévky.Recept určitě stojí za vyzkoušení. Přeji pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to bych si dala taky, namísto masa dávám lečo s přidáním cuketky mladé tenké a posypu sýrem. Je to dobré a rychlé.

    OdpovědětVymazat
  5. Spadla jsem ti do spamu,tak vylovíš mě??

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj trávíte pár hodin denně na pc a chcete si něco přivydělat? Stačí být 3h denně na pc a za měsíc máte v kapse zadarmo 450kč. Pak už záleží jen na Vás jestli si budete budovat tým nebo budete trávit dýl na pc vy aby se vám zvyšoval výdělek. Mrkněte na to teprv se to rozjíždí a jak je známo vždycky je dobré být na začátku nějakého nového prjektu :). http://www.ecash.cz/index.php?ido2=308

    OdpovědětVymazat