tag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post3214391200808560863..comments2024-03-24T17:43:00.126+01:00Comments on Italské střípky: Obdělané vařené hovězí maso (Lesso rifatto)Ruženahttp://www.blogger.com/profile/05997534748387006409noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-16496601575027430552016-05-03T20:28:00.000+02:002016-05-03T20:28:00.000+02:00ahoj Růženko,tyhle "zbytkové recepty" má...ahoj Růženko,tyhle "zbytkové recepty" mám moc ráda. Recept brzy vyzkouším a dám vědět, jak chutnalo :)Alishttp://jedlikovo-vareni.blogspot.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-63054190138227344672016-05-03T23:28:00.000+02:002016-05-03T23:28:00.000+02:00[1]: Ahoj Alenko, taky jim fandím Občas by to cht...[1]: Ahoj Alenko, taky jim fandím Občas by to chtělo nejít pár dní na nákup a vařit jen z toho co je ve špajzu!ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-46386739126138814182016-05-04T19:27:00.000+02:002016-05-04T19:27:00.000+02:00Tak tohle je úžasný, takové recepty, o které se čl...Tak tohle je úžasný, takové recepty, o které se člověk nemusí moc starat a výsledek je luxusní, mám nejraději!Janinkahttp://moje-mozkovna.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-45615027032315394712016-05-05T00:54:00.000+02:002016-05-05T00:54:00.000+02:00Růženko, recept si dáván do záložky a určitě ho ud...Růženko, recept si dáván do záložky a určitě ho udělám.Ivahttp://babciny-recepty.blog.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-6676734856860988552016-05-05T09:21:00.000+02:002016-05-05T09:21:00.000+02:00No..zde je hovězí z býka a kvalitní hodně drahé, b...No..zde je hovězí z býka a kvalitní hodně drahé, bohužel se nahrazuje hovězím z krávy a to se kvalitově a chuťově nedá srovnat....ono i pokrmy z hovězího jsou méně populární, protože do lidí neustále rvou názor, že červené maso je nezdravé.<br>Ale guláš z hovězího nebo svíčková chutná nejlépe z hovězího Beallarahttp://www.beallara.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-51877991743966751002016-05-05T14:47:00.000+02:002016-05-05T14:47:00.000+02:00Vypadá to skvěle, hovězí miluji, ale nevím, bohuže...Vypadá to skvěle, hovězí miluji, ale nevím, bohužel, co je to peperončino, něco z feferonek, já opravdu nevím.Ježurkahttp://jezura.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-72833641441418139562016-05-05T17:33:00.000+02:002016-05-05T17:33:00.000+02:00Prima rychlovka, to mám nejraději. Jen to hovězí u...Prima rychlovka, to mám nejraději. Jen to hovězí už není, co bývalo. Naposledy jsem ho vařila vic, jak dvě hodiny a bylo tak tvrdé, že jsem ho musela pomlet a použila do karbenátků. Chtělo by to prodejnu, kde mají pořádně vyzrálé maso, ale cena je hodně vysoká.Boženanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-35258025013972619822016-05-06T00:45:00.000+02:002016-05-06T00:45:00.000+02:00[3]: Jediná práce je nakrájet cibuli a maso, smích...[3]: Jediná práce je nakrájet cibuli a maso, smíchat s ostatním a pak už se vaří samo ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-49153276456786409312016-05-06T00:46:00.000+02:002016-05-06T00:46:00.000+02:00[4]: Ahoj Ivo, taky už mám připraveno pár tvých re...[4]: Ahoj Ivo, taky už mám připraveno pár tvých receptůruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-35571496950913674932016-05-06T00:51:00.000+02:002016-05-06T00:51:00.000+02:00[5]:Každé jídlo chce svoje Co se týče propagandy,...[5]:Každé jídlo chce svoje Co se týče propagandy, tak už bylo škodlivé telecí (hormony), kuřecí (hormony a slepičí chřipka), vepřové (prasečí chřipka), hovězí - bláznivá kráva atd. Ovoce a zelenina jsou plné chemikálií, už ani voda není co bývalo..kdo nemá vlastní farmu je odsouzený?ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-79745184920967376362016-05-06T01:23:00.000+02:002016-05-06T01:23:00.000+02:00[6]:Libuško, je to malá a hodně ostrá feferonka, p...[6]:Libuško, je to malá a hodně ostrá feferonka, přidává se do jídla buď čerstvá a pak vyjme nebo usušená a mletá. V Itálii se hodně používá a má i spoustu dobrých vlastností - čerstvá spoustu vitamínu C, pak minerály, snižuje tlak...jen se s ním musí opatrně zacházet ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-80632893933705928512016-05-06T01:28:00.000+02:002016-05-06T01:28:00.000+02:00[7]:Ono už není nic jak bývalo, kvalita ustoupila ...[7]:Ono už není nic jak bývalo, kvalita ustoupila kvantitě. Tady máme toskánskou rasu hovězího dobytka které se jmenuje Chianina a to je velice dobré - samozřejmě je to znát na ceně, ale není to zas tak velký rozdíl oproti "podrážkám"ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-88480722608641591742016-05-07T23:19:00.000+02:002016-05-07T23:19:00.000+02:00[10]: Vzhledem k faktu, že se masem živím 24let......[10]: Vzhledem k faktu, že se masem živím 24let...zažila jsem všechno, co jsi popsala včetně obrovských hysterií a normální člověk se k celému problému postaví čelem ...je to komické, ale já to s masem nepřeháním / hovězí a vepřové málo /, přesto bych to vyčlenit z jídelníčku nedokázala Beallarahttp://www.beallara.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-51746481832497988492016-05-08T14:00:00.000+02:002016-05-08T14:00:00.000+02:00[13]:Hysterie je dnes se vším, co se týká jídla, j...[13]:Hysterie je dnes se vším, co se týká jídla, jen ne v tom, co je momentálně v módě. Možná je to i proto, aby se na každého (výrobce, zemědělce) dostalo Taky nejsem zrovna masožravec ale zastávám názor že od všeho trochu ublížit nemůženejenhackovaninoreply@blogger.com