tag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post2039813377403961227..comments2024-03-24T17:43:00.126+01:00Comments on Italské střípky: Hamburger (po italsku)Ruženahttp://www.blogger.com/profile/05997534748387006409noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-5406716197874433592015-09-10T15:56:00.000+02:002015-09-10T15:56:00.000+02:00Ahoj Růženko, "hambáče", myslím tím ty z...Ahoj Růženko, "hambáče", myslím tím ty z fast foodů, moc nemusím. Ale tyhle domácí bych si klidně dala Alishttp://jedlikovo-vareni.blogspot.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-48716749678618644662015-09-11T08:35:00.000+02:002015-09-11T08:35:00.000+02:00Tak tuto variantu si dovedu představit, jinou bohu...Tak tuto variantu si dovedu představit, jinou bohužel né, nějak jsem tomu nepřišla na chuť, ale neodsuzuji, když někomu chutná,ať si zavdáBeallarahttp://www.beallara.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-22976907554074801032015-09-11T11:53:00.000+02:002015-09-11T11:53:00.000+02:00"Hambace" jsou opravdu nejchutnejsi upra..."Hambace" jsou opravdu nejchutnejsi upravene, jak pises. Kdysi davno jsem si ho dala pri koupani na přehradě. To u nas jeste nebylo tolik různého kořeni v obchodech. Byl velice dobry a chut a vůně masa převažovala. Nedávno jsem ho ochutnala u Meka a mel tolik přísad, ze chut masa byla pryc a byl utopeny v majonéze. V jednoduchosti je nejen krasa, ale i chutě.Boženanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-80787359184709669412015-09-11T15:27:00.000+02:002015-09-11T15:27:00.000+02:00[1]:Výraz "hambáč" jsem neznala - člověk...[1]:Výraz "hambáč" jsem neznala - člověk se počád učí Normálně jim taky neholduju, vadí mi už ta "vůně" co se line z obchodu..ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-40043156851779706492015-09-11T15:39:00.000+02:002015-09-11T15:39:00.000+02:00[4]: "Pořád" učí - i psát[4]: "Pořád" učí - i psátruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-77905805795294285012015-09-11T15:42:00.000+02:002015-09-11T15:42:00.000+02:00[2]:Jak se říká proti gustu žádný dišputát - nebo ...[2]:Jak se říká proti gustu žádný dišputát - nebo tak nějak. Ty kupované taky nemusím a tady dost dlouho trvalo než se uchytili - díky reklamě a u mládeže a turistů, jinak jsou brány s určitou rezervou..ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-63491709721798425932015-09-11T15:45:00.000+02:002015-09-11T15:45:00.000+02:00[3]:Teď jsi přesně vystihla zásady italské kuchyně...[3]:Teď jsi přesně vystihla zásady italské kuchyně Hlavním zákonem je, že musí být cítit základní surovina - vše ostatní má sloužit jen k jejímu zvýraznění. Zírám na množství koření a dresinků v českých obchodech - tady pod názvem koření rozumí se bylinky...ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-41888191401248725002015-09-14T18:26:00.000+02:002015-09-14T18:26:00.000+02:00Hambáče miluju já i celá rodina, doma si je připra...Hambáče miluju já i celá rodina, doma si je připravujeme na grilu i v zimě, ale jen tak by mi bylo asi škoda ho jíst. Není nad to narvat ho do housky a zalít ho kečupem!Janinkahttp://moje-mozkovna.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1411943226472360045.post-42251143019006924282015-09-14T23:53:00.000+02:002015-09-14T23:53:00.000+02:00To máte spíš kečup s masem! Většinou si každý mys...To máte spíš kečup s masem! Většinou si každý myslí že v Itálii se dává kečup na všechno,ale opak je pravdou - kromě mekáče <a href="http://apod.ho" rel="nofollow">apod.ho</a> skoro nikde nepoužívají.ruzenahttp://www.nejenhackovani.blog.cznoreply@blogger.com